Diensten.

wat kunnen wij voor u betekenen?


Webdesign

Uw website is vaak de eerste kennismaking die een mogelijke klant met u heeft. Daarom is het belangrijk dat uw site uitstraalt waar u en uw organisatie voor staan.

Wij helpen u graag om u online de uitstraling te geven die bij u past. Wij maken voor u een site die niet alleen mooi is, maar uw bezoekers ook precies geeft waar ze naar op zoek zijn.

Responsive Website

Tegenwoordig wordt er niet meer alleen met een computer op internet gesurft, maar ook met smartphones, tablets en zelfs tv's (smart-tv's).

In een responsive website past de layout zich aan de afmetingen van uw scherm aan. Zo is uw site altijd optimaal leesbaar en navigeerbaar, onderweg op uw telefoon en thuis vanaf de bank op uw tv.

Content management

Met een content management system (CMS) kunt u zelf, zonder technische kennis, de inhoud van uw website up-to-date houden. Wij werken met open-source oplossingen als Wordpress en Joomla. Op deze manier zijn er voor u geen extra kosten.

Wilt u liever dat wij uw site bijhouden, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

CMS Kiezen

Een keuze voor een bepaald CMS hangt sterk samen met uw online strategie en de gewenste functionaliteit van uw site. Samen gaan wij op zoek naar het CMS dat het best bij u past.

Wij maken gebruik van open-source CMS-oplossingen als Wordpress, Joomla, Magento (webshop) en Indexhibit (online-portfolio).

Grafisch ontwerp

Om uw identiteit vorm te geven kunt u niet zonder huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl? Of is het tijd voor een nieuw logo?

Wij gaan graag met u aan de slag om tot ideale uitingen van uw identiteit te komen, online en offline.

Drukwerk

Naast grafisch ontwerp voor uw website kunnen wij ook het ontwerp van uw offline uitingen verzorgen.

Wij ontwerpen voor u drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier, flyers en posters en laten het drukken.

Hosting & Domeinnaam

Wij kunnen zorgen voor de hosting en domeinregistratie voor uw site. Op die manier heeft u één aanspreekpunt voor al uw webdiensten.

We helpen u uiteraard in de zoektocht naar het hostingpakket dat het beste in uw behoeften voorziet.

Online Marketing

Bent u op zoek naar manieren om online met uw doelgroep te communiceren? Wij helpen u met het opzetten en uitvoeren van een email marketing strategie of een social media plan.

Wilt u gaan adverteren op internet? Wij zetten voor u online advertentiecampagnes op met Google-Adwords.